Onze aanpak

Bij Haesaert & Van de Velden staat een persoonlijke, eerlijke en heldere aanpak centraal. Ontdek hoe wij voor u en vele anderen te werk gaan. 

Kwaliteit voorop

Wij specialiseren in een persoonlijke, betaalbare, professionele en zakelijke dienstverlening voor alle zelfstandigen en kmo’s. Binnen elk van onze diensten gaan wij steeds op zoek naar de meest optimale oplossing en de minst belaste weg voor onze klanten, en dat uiteraard binnen de krijtlijnen van de Wet.

Procedure

Kennismaken

Tijdens een intakegesprek neemt één van onze vennoten uitgebreid de tijd om uw verhaal en toekomstplannen te leren kennen. We vertellen u meteen meer over onze diensten en stemmen af hoe we u het beste kunnen helpen.

Samenwerken

Op basis van uw intakegesprek krijgt u een van onze experten toegewezen. Deze zal u – samen met één van onze vennoten – begeleiden met advies op maat en zal uw dossier hoogstpersoonlijk overzien.

Ondernemen

Gedurende onze samenwerking blijven we uw dossier opvolgen, staan we altijd klaar voor vragen en updaten we u regelmatig over de stand van zaken. Zo kan u met een gerust hart doen wat u het liefste doet: ondernemen.

Klaar voor een persoonlijke aanpak?